Фото НоваВ новия епизод на Черешката на тортата Гери Малкоданска ще покаже красивата

...
Фото НоваВ новия епизод на Черешката на тортата Гери Малкоданска ще покаже красивата
Коментари Харесай

Поли Генова мъчи Малкоданска в кухнята

Фото Нова

В новия епизод на  " Черешката на тортата "  Гери Малкоданска ще покаже красивата си чисто нова бяла кухня, в която признава, че не е готвила в никакъв случай. Водещата на Прогнозата за времето на Нова за първи път ще посрещне посетители в новия си дом. В желанието си да угоди на всички усети, тя ще заложи на интернационално меню. Тя ще би трябвало да се съобрази с желанията на Поли Генова, която не употребява нито глутен, нито месо.

В кухнята Гери ще разчита на помощта на брачна половинка си Алекс, с който ще подготвят неизмеримо вкусно съветско гаспачо от цвекло, краставица, заквасена сметана, кисело мляко и уасаби, салата от кимчи туршия, ситуирана върху красиво и елегантно канапе от хумус. Предястието ще бъде миди " Сен Жак "  върху мус от кълцани скариди и магданоз, главното – лаврак, увит в бананово листо и специфична паста с царевично брашно и кокосово масло за гарнитура. Десертът са круши с алено вино Божоле, карамфил и канела, приготвени в тенджера под налягане.

Изненадата ще бъде любопитна игра - " Познай алкохола ", в която един от участниците ще смае останалите с барманските си знания по тематиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР